ACTE NECESARE PENTRU PUBLICAREA UNUI ANUNT DE PIERDERE BILET LA ORDIN
01
Trimite cererea de publicare anunt pe email: office@anunturi-mo.ro.
02
Sentinta judecatoreasca prin care se dispune publicarea in Monitorul Oficial (OBLIGATORIU semnata si stampilata de catre instanta).
03
Sentinta judecatoreasca in format Word (editabil, fara semnatura si stampila).
04
Anexa de contorizare a caracterelor cu spatii (la cerere se poate realiza de un reprezentant Metropolitan).
CUM PROCEDEZ PENTRU INREGISTRAREA SPRE PUBLICARE A ANUNTULUI DE PIERDERE BILET LA ORDIN IN MONITORUL OFICIAL?
  • Trimiti la adresa de email: office@anunturi-mo.ro sau prin intermediul formularului din partea de jos a paginii documentele necesare publicarii: Sentinta judecatoreasca (semnata/stampilata); Sentinta judecatoreasca in format Word (editabil), Cererea publicare, Anexa de contorizare, Datele de contact (Nume si numarul telefon mobil), iar in maxim 1 ora veti primi un raspuns in urma verificarii actelor trimise, precum si termenii si conditiile de publicare.

  • Pentru mai multe detalii puteti contacta un operator la numerele de telefon: 0732.32.41.32, 0768.44.11.33 in timpul orelor de program (Luni-Vineri: 09.00-17.00).

  • ATENTIE! In cazul in care nu va descurcati sa trimiteti sentinta in format Word, la solicitarea dvs un reprezentant Metropolitan va poate ajuta sa convertiti Sentinta din PDF (semnata/stampilata), in sarcina dvs ramanand doar verificarea in amanunt a corectitudinii acesteia.

  • In cazul in care aveti nevoie de publicarea anuntului dvs intr-un ziar national de larga raspandire, va putem ajuta, de asemenea!

Fill out my online form.