ACTE NECESARE PENTRU PUBLICAREA UNUI ANUNT DE ANULARE ACT DE STUDII
01
Copie Carte de identitate Administrator/ Director
02
Cerere de publicare persoana juridica

Descarca aici

03
Adresa de inaintare

Descarca aici

04
Copie Certificat de inregistrare ORC (daca e cazul)
CUM PROCEDEZ PENTRU INREGISTRAREA SPRE PUBLICARE A ANUNTULUI IN MONITORUL OFICIAL?
  • Trebuie sa ne trimiteti la adresa de email: office@anunturi-mo.ro sau prin intermediul formularului din partea de jos a paginii, urmatoarele acte: Copie Carte de identitate Administrator/ Director, Cerere de publicare persoana juridica (completata integral, indicand in clar numele si functia de conducere a persoanei care semneaza si stampileaza), Adresa de inaintare, Copie Certificat de inregistrare ORC (daca e cazul).

  • In maxim 1 ora veti primi un raspuns in urma verificarii actelor trimise, termenii si conditiile de publicare practicate, precum si toate modalitatile de plata.

  • Trimiteti raspunsul dvs. pe email: office@anunturi-mo.ro sau pe fax: 0351.818.792 privind acceptarea termenilor si conditiilor de publicare practicate, si eventuale acte suplimentare solicitate de operator (daca este cazul), iar apoi o sa primiti de la noi factura proforma necesara efectuarii platii.

  • Dupa ce transmiteti dovada platii, anuntul o sa fie inaintat spre publicare, iar ulterior o sa primiti dovada publicarii acestuia.

  • Pentru mai multe detalii puteti contacta un operator la numerele de telefon: 0732.32.41.32, 0768.44.11.33 in timpul orelor de program (Luni-Vineri: 09.00-17.00).

Fill out my online form.